Moderators: dejo, sale cvrcak

ab16Alen wrote:Sad Bane Vasic, a nekad Perica Zdravkovic...

hahahaah pitaj pjevace ko je najplodniji kompozitor za njih ??? sta je radio perica poslije juznog vjetra kakve hitove u 90 -tim pa i sada istina turbo folk ali od toga se ziviShljivik wrote:Mislim, da je svako ko je bio na onom, moram reci propalom koncertu Mileta Kitica, a bio sam i ja, rascistio jednom za svagda ko je njbolji harmonikas Juznog Vetra. Koncert ce se pamtiti po Banetu Vasicu. Mislim da je Bane Vasic za 11 godina koliko ja radio sa Miletom Basom, stasao u najboljeg sviraca harmonike ikada. Sto se Perice Zdravkovica tice, on nikada nije bio ni u prvih deset u narodnoj muzici. Potpuno beznacajan kao harmonikas. Ipak, sa velikim rejtingom nekoga ko je svirao u Juznom Vetru iako, ruku na srce, u muzickim krugovima vazi misljenje da je "tanak" i kao muzicar.
admir wrote:hahahaah pitaj pjevace ko je najplodniji kompozitor za njih ??? sta je radio perica poslije juznog vjetra kakve hitove u 90 -tim pa i sada istina turbo folk ali od toga se ziviShljivik wrote:Mislim, da je svako ko je bio na onom, moram reci propalom koncertu Mileta Kitica, a bio sam i ja, rascistio jednom za svagda ko je njbolji harmonikas Juznog Vetra. Koncert ce se pamtiti po Banetu Vasicu. Mislim da je Bane Vasic za 11 godina koliko ja radio sa Miletom Basom, stasao u najboljeg sviraca harmonike ikada. Sto se Perice Zdravkovica tice, on nikada nije bio ni u prvih deset u narodnoj muzici. Potpuno beznacajan kao harmonikas. Ipak, sa velikim rejtingom nekoga ko je svirao u Juznom Vetru iako, ruku na srce, u muzickim krugovima vazi misljenje da je "tanak" i kao muzicar.dakle nema boljeg szalem se da je sada bane mozda bolji harmonikas ali da perica nije niko u muzickim vodama nebi radio za najvece zvijezde tolike pjesme i hitove pozzzzzzzzz

elvire ko je pomogao banetu ??., on je sam dosao i rekao mile ja sam najbolji harmonikas gledaj kako se svira i prave pjesmeelvir jv wrote:alaj vi ovde brcete pojmove, pa kako se moze porediti bane i perica,to ni u snu nema smisla da se kaze da je perica bolji, i ono sto je osvirao u vetru je zna se kako i ko mu je u tome pomogao da to bude tako kako jest,a ovo posle vetra ako mislite da je on nesto osvirao onda vi ili ne znate ili se pravite da ne znate sta je harmonikas a sta plagijator ,,,,

Don*Alexwindolf wrote:ma koji crni Perica,nemoze on Banetu ni prici po kvalitetu svirke ali kopiranje turskih i ostalih melodija mu odlicno lezi,nema sta plagijator Nr.1

Don*Alexwindolf wrote:ma koji crni Perica,nemoze on Banetu ni prici po kvalitetu svirke ali kopiranje turskih i ostalih melodija mu odlicno lezi,nema sta plagijator Nr.1
Don*denis firzo wrote:Don*Alexwindolf wrote:ma koji crni Perica,nemoze on Banetu ni prici po kvalitetu svirke ali kopiranje turskih i ostalih melodija mu odlicno lezi,nema sta plagijator Nr.1
ALEX..ali zaa tim plagijatorom,,trce pjevaci da im napravi plocu,,![]()
znaci da ti plagijati od pjesama nisu losi!!!
ab16Alen wrote:Sad Bane Vasic, a nekad Perica Zdravkovic...

argos7 wrote:Kao sto vec napomenuh,Bane je za vasare,satore i ciganske svadbe.Ono po cemu cenim harmonikase jesu SOLO DEONICE,IMPROVIZACIJE.Bane kao Rom je tu vrlo slab mada bi mu genetski Orijentalni stil vise lezio.Perica je FENOMENALAN u svojim kratkim ali *ebitacnim solo-deonicama! Jedino Zlaja moze prici blize Perici...ostali....samo za panadjure i svadbe po Becu!
argos7 wrote:Kao sto vec napomenuh,Bane je za vasare,satore i ciganske svadbe.Ono po cemu cenim harmonikase jesu SOLO DEONICE,IMPROVIZACIJE.Bane kao Rom je tu vrlo slab mada bi mu genetski Orijentalni stil vise lezio.Perica je FENOMENALAN u svojim kratkim ali *ebitacnim solo-deonicama! Jedino Zlaja moze prici blize Perici...ostali....samo za panadjure i svadbe po Becu!
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest