Moderators: dejo, sale cvrcak

sale cvrcak wrote:Tesko je izabrati 3 tako da sam promenio da napisete 5 pesama, evo ja cu probati prvi:
Milos Grubac - Prvo, drugo, trece pice
Dzenit - Kad pogledam iza sebe
Lile - Seti me se
Esma - Tuga ima tvoje ime
Jasko - Sirotinja u dusi

knenad wrote:Slažem se da je Jaskov album najbolje ostvarenje i pravo osveženje u 2009! Pesme su fenomenalne i svaka je veliki hit! I ostali albumi su odlični! Izdvojio bih Miloševe 4 nove peseme, zatim Magdalenu (za koju se slažem da je Draganina naslednica, samo sam skeptičan u pogledu njenog ostanka u JV-u- pesme Ti si jedini, Čuvaj se za mene, Gde si sada, da li voliš) i Esmu (fenomenalan glas i pesme-Ništa nije kao nekad, Tuga ima tvoje ime, Lavirint). Izdvojio bih i fenomenalne Dženitove 2 pesme i pozdravljam izlazak njegovog novog albuma-za njega mora biti mesta u JV. Džekova pesma Malo soli, malo hleba je megahit, a sviđa mi se i Stojina Osveta, kao i Jasimova dvojka Takvo ti je kolo sreće. Ismetov singl i Jovanova obrada Spasi me samoće za mene su promašaji.
Ova moja kratka analiza albuma pokazuje da je Mile u punoj snazi i da stalni kvazikritičari treba već jedanput da se okrenu uživanju u JV pesmama, a ne u stalnim kritikama i savetovanjima našem Miletu. Pustite više stari zvuk, žive instrumente i druge nebuloze. Mile prati nove trendove i bitno je da mu ne presušuju ideje.
Željno isčekujemo nove albume u 2010 za koje sam siguran da će biti fenomenalni: Dženit, nadajmo se Adeli i Liletu, kompletnom Džeku, novom Jasku, jednoj od tri dame (Mikica, Esma i Magdalena), možda i novom Jovanu Mihaljici, a zašto ne i Kemalu!!! Voleo bih da čujem ponovo i Nerminu, Nerku ili Suzi!!!

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest