FORUM JUŽNOG VETRA • View topic - Jasko i JV

Jasko i JV

Diskusije o novim izdanjima studija MMI

Re: Jasko i JV

Postby ABPAM » Tue Aug 18, 2009 6:00 pm

Meni je album super.Mnogo bolji od prethodnih.Omiljena mi je "Crne kose ponovo mi daj" ta mi je nekako usla u usi i "Sirotinja u dusi".Vecina spomenu Sejka, pa da se nadovezem da davi stalno sa istim bojama, nek malo mesa, postao je ko Sutko, sve na isti kalup i rokaj.I Mile daj bre pravu harmoniku, nemoj ova kompjuterska sranja.Jeste da se tehnologija razvija, ali probajmo je pratiti sa "zivim" instrumentima.
ABPAM
Svež forumas

Postby GORAN-mk » Tue Aug 18, 2009 9:44 pm

Bravo druze,jos jedan kome je dosta KOMP.HARMONIKE.Jasko bi bio jaci sa starim zvukom,ali situacija je takva. Pod hitno je potreban neki novi Perica ili Bane,koi su drmali harmonikom i sajzerima a jos bolje da netrazimo novog, nek se vrati jedan od njih { ja bi glasao za Pericu}sta je bilo bilo je,onako za dobra stara vremena!!!!!!!!!!!
GORAN-mk
Expert foruma

Postby emiraga » Tue Aug 18, 2009 10:33 pm

Sad sam predsluso album i svidja mi se. Dobro je uradjen, netreba stari zvuk, ni harmonikas, ta vremena su proslost.
Nekako mi je najvise u usima ostala pjesma Sta osta od ljubavi nase.
emiraga
Junior forumaš

Postby yaSSar » Wed Aug 19, 2009 1:42 pm

Nemam obicaj da dajem komentar na izdanja koje JV radi jer NE zasluziju, (mislim na produkciju od poslednjeg sinanovog albuma -gradom se sapuce pa nadalje), VEEEEELIKI sam fan vetra zna to Sale odlicno, ali kad sam preslusao Jaskov album vratio mi se osmeh na licu i proleteo mi je film unazad na kraj osamdesetih. SVAKA CAST.
To je pravi juzni vetar, pesma i sve u njoj -muzika aranzman tekstovi pevanje- pesme koje vam na prvo slusanje udju u srce. Da se nelazemo vecina mozda 90% fanova vetra vidi vetar u petorci i u muzici iz osamdesetih. Mile je to malcice "okinuo" 90-tih aj razumem ga ratne godine i td. ali 2000- je potpuno skrenuo sa kursa sa kojeg je zapoceo i osvojio srca miliona ljudi. 90% fanova vetra bi ponovo zelelo da vidi u vetru sinana kemala i ostale iz petorke ponovo u vetru, a zasto? pa zbog muzike i pesama koje je tada mile radio. Što pa hvala Bogu oni su svi zivi i zdravi i dalje pevaju pa kad ih toliko volite pa slusajte ih i van vetra, elem da ne davim sta je sustina vetar se prvenstveno slusa zbog muzike koje je pravio 80-tih, Jaskovim albumom Mile je dokazao da i dalje moze da pravi tako nesto ali nece a zasto to je VELIKO pitanje za njega, a zasto je napravio izuzetak sa Jaskom nije mi jos uvek jasno. Jasko samo napred
yaSSar
Svež forumas

Postby dino » Thu Aug 20, 2009 10:15 pm

:D :D seiko je dobro odradio neke dionice gdje me stvarno odusevljava, ali ipak mu treba dati vise vremena i prostora jer samo tako cemo potpuno vratiti stari sjaj jv, svaka cast i na ovome, idemo u bolje, mile nikada ne grijesi pa valjda ni sada nece pustiti da seiko ode u neku drugu produkciju,, veliki pozzz :D
dino
Ozbiljniji forumaš

Postby milen_1975 » Mon Aug 24, 2009 12:43 am

Mislim da album Jasko je naj bolji pogodak posle prvi CD Adele iz 2006 god.
milen_1975
Ozbiljniji forumaš

Postby JVDon*Alexwindolf » Mon Aug 24, 2009 7:32 am

Koliko god da se trudim da slusam ovog Jaska nikako mi ne lezi,njegov glas me prosto iritira.Muzika i sve ostalo super ali njegov glas me cini nervoznim.
JVDon*Alexwindolf
Donator
Donator

Postby jv fan info » Mon Aug 24, 2009 6:57 pm

Preslušao sam cijeli album,al mi nije jasno zašto Sejko u instrumentalima koristi isti zvuk.Album je solidan,ali nekako mi je sve nekako previše slično...
jv fan info
Zlatni forumaš

Postby amel_jv » Tue Aug 25, 2009 12:59 am

jv fan info wrote:Preslušao sam cijeli album,al mi nije jasno zašto Sejko u instrumentalima koristi isti zvuk.Album je solidan,ali nekako mi je sve nekako previše slično...

neeee,naprotiv, sejko je boje lijepe koristio, samo je greska sto nije sve ostalo on svirao,sve ono sto je kompjuter tu je mogao da ubaci druge boje i da to zvuci kako treba, ovako tu i tamo, ipak nije lose jer je ovo cisti dokaz da jv moze da ide naprijed
amel_jv
Expert foruma

Postby dusani » Tue Aug 25, 2009 10:16 pm

Ovaj album je nestandardan, bas odradjen i pristaje Jasku mada pomalo kopira Serbezovskog i ne zvuči to tako kako neki kritikuju.
Jasko je prosao glavni ispit.
Ako se neko pita sto Mile saradjuje sa nepoznatim pevacima odgovor je da ni Sinan ni Semsa, Kemal i Kitic nisu bili toliko poznati 80 ih godina, kao ni Kardumovic, Selmanovic, Boban Zdravkovic, sto znaci da su oni koji su ziveli u tim godinama ( 1982-1985 npr.) isto kritikovali to a pokazalo se da su svi oni bili u zabludi a da su ovi navedeni pevac izbili na povrsinu.
Dosta vise sa tim kritikama.
Ja volim JV, ma kako on svirao i sta koristio od instrumenata, vazna je ideja, ideja i ideja.
Pozdrav
dusani
Zlatni forumaš

Postby Mico M » Tue Aug 25, 2009 11:05 pm

Muzika je super ,a ni Jasko nije loše odpevao , nije baš za 4 , ali jednu stabilnu 3 je zaslužio , sve u svemu nije lose , ima tu par simpatični pesmica . Mlad je njegovo vreme tek dolazi .
Mico M
Zlatni forumaš

Postby Bojana82 » Wed Aug 26, 2009 9:04 pm

Ima zanimljivih improvizacija na albumu, mada se nest ne razumem mnogo, al znam sta mi prija, a sto se pevanja i boje glasa tice nisam bas ono mnogo odusevljena (inace taj stil pevanja i ne slusam nesto otud i takav komentar),to je samo moje misljenje, jedno od mnogih, vreme je pred njim! :wink:
Kad se iz sna jutrom budim ja spomenem tvoje ime, i upitam samu sebe.........Daleko si od pogledaaaaaa al od srca nisiiiiii, ma gde bila na te mislim, moja sreca samo ti siiiii....
Bojana82
Platinum forumaš

Postby damir.jv » Thu Aug 27, 2009 3:47 pm

Poozz svima, nisam dugo bio na sajtu i evo prilike da i ja kazem neku riječ. Jaskin album je nesto sto smo svi dugo cekali. Jednostavno receno ja sam odusevljen pogotovo pjesma Sudjeno mi to koja mi se do sada najvise svidjela na albumu. Poznavajuci rad Mileta Basa mogu samo da kazem da ce svaka pjesma na ovom albumu da dodje na svoje mjesto.Kao i uvijek do sada odlican izbor pjesama od Mileta. Jasku samo da kazem da ide naprijed jer ipak je ovo njegov prvi album i stvari ce da same legnu na svoje mjesto vjeruj Miletu i ne slusaj nikoga ovakav album sto se ticer pjesama nemaju ni najvece zvijzde.Jako odlicno si otpjevao.Sto se tice nedostataka na ovom albumu ih nema.Sve u svemu cisto 10+.
damir.jv
Platinum forumaš

Postby tkampic1 » Thu Aug 27, 2009 8:17 pm

Svaka cast dusani . Sve si dobro rekao . Vazan je sam zvuk JV prije svega ,a kako ko pjeva bas me ne zanima neko bolje neko losije, ali Mile je glavni sa svojim kompozicijama i drugo me bas ne zanima.
tkampic1
Expert foruma

Postby gile78 » Fri Aug 28, 2009 10:58 pm

U potpunostı se slazem s tobom Mılene ız Bugarske. Jaskov album je posle Adelınog ı Lıletovog pun pogodak veoma, veoma je dobar bukvalno sve pesme su dobre ne bih nijednu izdvojio posebno svaka cast Mıletu i Savi za dobre songove odusevljen sam...
gile78
Expert foruma

Postby kalle » Sat Aug 29, 2009 11:39 am

jasko svaka cast,imas super album dobra muzika lepe i zdrave pesme koje ce da traju dugo :D
samo napred :wink:
kalle
Zlatni forumaš

Postby Zak » Thu Sep 03, 2009 5:28 pm

Odlicna melodija, odlicni tekstovi!Napred Jasko!
Zak
Expert foruma

Postby jvtotal » Mon Sep 07, 2009 1:17 pm

album je odlican,ovako nesto more proci,samo dobar kadar i vise zive svirke :) :) :) !
jvtotal
Junior forumaš

Postby djguza » Tue Sep 08, 2009 4:25 am

Super album i Jasko je u mom misljenju pravi pjevac za JV. Njegov stil pjevanja je pravi uklop, samo sto muzika jos nije u potpunosti savrsena. Pjesme sudjeno je to, sirotinja u dusi, sta osta od ljubavi nase, i crne kose ponovo mi daj su fine pjesme. Samo naprijed i sve pohvale za JV i ekipu...
djguza
Specijalni clan
Specijalni clan

Postby Austrija » Wed Sep 09, 2009 2:05 am

Najvise mi se svidja pesma Sta osta od ljubavi nase. Muzika me malo podseca na Zasto si se napio od Semse.
Pomenutu pesmu slusam cesto,konacno da mi se bas dopadne neka pesma u zadnje vreme.
Austrija
Platinum forumaš

Postby laguna_jv » Fri Sep 11, 2009 10:28 pm

ovo sve prije jaske, esma magdalena ismet jasim itd ,nista mi se ne svidja, posteno govoreci.jasko je vec neki preokret u jv, a moglo je i bolje-drz se mile jos si ziv, daj jos malo dobre volje :D
laguna_jv
Ozbiljniji forumaš

Postby mrakk » Sun Sep 13, 2009 8:40 pm

jasko je ok :D ,bice i boljih ploca jasko, samo naprijed
mrakk
Ozbiljniji forumaš

Postby dejo » Sun Sep 13, 2009 10:20 pm

Jasko i Esma su se pokazali sa svojim albumima ali osječćam da mogu još bolje i znam da će to postiči sa JV.
dejo
Platinum forumaš

Postby denis76 » Tue Sep 15, 2009 5:22 pm

Jasko je dobar a i Esma se pokazala moji favoriti su -jasar lili jasko adela dzenit esma mikica Dali tko zna kadace cijeli album od DZENITA:
denis76
Ozbiljniji forumaš

Postby admir » Fri Sep 18, 2009 9:54 am

dobar je !!
admir
Platinum forumaš

Postby grinder » Sat Sep 26, 2009 11:39 pm

Album zasluzuje etiketu extra hit kao nekada
grinder
Junior forumaš

Postby kengur » Sat Oct 03, 2009 9:39 am

Kao sto su Esma, Magdalena, Adela i Lile tako je i Jasko pravo JV otkrice. Jasko ima glas za JV i covjek pjeva iz duse, a i nasao je pravi izbor orkestra za svoj prvi album u karijeri. Album je vrhunski odradjen, aranzmani, improvizacije, muzika, tekstovi stvarno nemam sta drugo da kazem nego samo HVALA MILE BAS ZA TVOJ TRUD I TVOJU MUZIKU< JER DA NEMA TVOJE MUZIKE NEZNAM STA BI OVDJE SLUSAO U OVOJ TAKOZVANOJ NARODNOJ DJUNGLI.

Pjesme 'Sudjeno mi to', 'Sirotinja u dusi' i 'Sad te drugi kuci prati' su mi naj, naj, naj favoriti ovog albuma a usli su odavno u moj top favorit JV pjesama. 'Sudjeno mi to' zasluzuje da bude najaci hit ovog albuma, dok Sejku moram reci da je maestralno odsvirao improvizaciju ove pjesme. 'Sirotinja u dusi' je cista 10tka JV balada, muzika ubija a improvizacija razvaljuje, uz pjesmu 'Sudjeno mi to' veliki hit ovog albuma. A naravno tu je i pjesma 'Sad te drugi kuci prati' gdje napokon cujemo instrumente kakve odavno nismo culi i opet skidam kapu Miletu i Sejku. Ostale pjesme imaju svoje posebno mjesto, mada mi pjesma 'Niko me ne voli' nije nesto dok ostale zasluzuju pohvalu i opet fion odradjene improvizacije. Primjetio sam u pjesmi 'Sta ti mislis da te ceka' da Jasko ima slican glas sa Ackom Nezirovicem. Ali sve je za pohvalu i cekam drugu rundu sljedece godine...
Veliki pozdrav za Jaska i JV.... 8)
kengur
Zlatni forumaš

Postby djani.jv » Sun Nov 08, 2009 9:36 pm

Naravno da za svako izdanje treba malo vise vremana da se vidi dali to cemu vredi ili ne kada je u pitanju JV i evo sta se desilo kod Jaska da su pesme koje nisu bile na premijeri najace pesme koje su ove godine izasle iz studija MMI.Po mom skromnom misljenju Jasko je sigurno uz Esmine dve do tri pesme pravo osvezenje ove godine.Uz svakako malo dobre volje ukoliko Mile uspe da zadrzi Jaska,Esmu i Dzenita to su mlade snage na koje svakako treba racunati u buducnosti i za razliku od drugih pokazali su da znaju da pevaju sto je svkako najvaznije.
djani.jv
Expert foruma

Postby cutura » Thu Nov 12, 2009 8:38 pm

kod jaska se osjetio mali pomak u zivoj svirci,ali ne toliki da se ovaj materijal mogao plasirati na trziste kao mega materijal.
znaci sve se moze kad se hoce, na jaskovoj ploci se tacno procijeni gdje je ziva svirka a gdje nije.
mozda se ovako i polako preokrene sve ka onome sto mi svi ocekujemo,mozda je ovo bio neki experiment, videcemo,zivio juzni vjetar
cutura
Svež forumas

Postby djguza » Thu Nov 19, 2009 9:07 am

Svaka Cast! Slazem se sto posto...
djani.jv wrote:Naravno da za svako izdanje treba malo vise vremana da se vidi dali to cemu vredi ili ne kada je u pitanju JV i evo sta se desilo kod Jaska da su pesme koje nisu bile na premijeri najace pesme koje su ove godine izasle iz studija MMI.Po mom skromnom misljenju Jasko je sigurno uz Esmine dve do tri pesme pravo osvezenje ove godine.Uz svakako malo dobre volje ukoliko Mile uspe da zadrzi Jaska,Esmu i Dzenita to su mlade snage na koje svakako treba racunati u buducnosti i za razliku od drugih pokazali su da znaju da pevaju sto je svkako najvaznije.
djguza
Specijalni clan
Specijalni clan

Postby CondorLe_JV » Sun Jan 03, 2010 6:55 pm

odlican album,,stvarno dobre pesme

dajte u emisije malo druge pesme,stvarno da ne preteramo sa A ti ode
Moze sta ostade od ljubavi nase,ta mi se najvise trenutno svidja ne kazem da je najbolja ali trenutno kod mene hit,moze i crne kose

pozz
CondorLe_JV
Junior forumaš

Postby knenad » Sat Jan 30, 2010 3:22 pm

ODLIČAN ALBUM I PRAVO OSVEŽENJE!!!
JASKO PO MENI I NEMA NEKI VRHUNSKI GLAS, ALI SU MUZIKA I PESME FENOMENALNO URAĐENE!!!
NAJVIŠE MI SE SVIĐAJU PESME SAD TE DRUGI KUĆI PRATI, ŠTA TI MISLIŠ DA TE ČEKA, ŠTA OSTA OD LJUBAVI NAŠE I CRNE KOSE PONOVO MI DAJ!!!
SA ZADOVOLJSTVOM SLUŠAM CEO ALBUM!!!
SVE POHVALE I ČEKAMO DRUGI ALBUM!!! SIGURNO JE DA JASKOVO MESTO U JV NE TREBA DA DOĐE U PITANJE!!!
knenad
Svež forumas

Postby djani.jv » Sat Jan 30, 2010 8:31 pm

knenade ovde se definitivno slazem sa tobom po pitanju svega,a i pesme koje si nabrojao po meni su najbolje pesme na albumu.Mozda samo da dodam da je jasko ociti primer po pitanju snimanja albuma jer se svakako moze naci za svakog po nesto dok je na singlu ta mogucnost ogranicena.
djani.jv
Expert foruma

Postby elvir jv » Wed Mar 03, 2010 7:32 pm

JASKO je snimio novi singl sa dve pesme :P
elvir jv
Platinum forumaš

Postby jv fan info » Wed Mar 03, 2010 10:52 pm

elvir jv wrote:JASKO je snimio novi singl sa dve pesme :P

U čijoj produkciji?
jv fan info
Zlatni forumaš

Postby elvir jv » Wed Mar 03, 2010 11:09 pm

jv fan info wrote:

U čijoj produkciji?

u privatnoj
elvir jv
Platinum forumaš

Postby jv fan info » Wed Mar 03, 2010 11:18 pm

elvir jv wrote:
jv fan info wrote:

U čijoj produkciji?

u privatnoj

Ko mu je radio pjesme to sam mislio... :P Pozzz
jv fan info
Zlatni forumaš

Postby elvir jv » Wed Mar 03, 2010 11:20 pm

jv nije
elvir jv
Platinum forumaš

Postby jv fan info » Wed Mar 03, 2010 11:22 pm

elvir jv wrote:jv nije

Znači ode i on....
jv fan info
Zlatni forumaš

Postby elvir jv » Wed Mar 03, 2010 11:31 pm

jv fan info wrote:
elvir jv wrote:jv nije

Znači ode i on....

izgleda tako
elvir jv
Platinum forumaš

Postby dejo » Thu Mar 04, 2010 12:27 am

Zašto ljudi odlaze ako je sve OK??? Ali dobro, svak bira sebi saradnike.

Žao mi je ako neće nastaviti saradnju sa JV, jer kao što sam rekao, imao je šta i pokazati.
dejo
Platinum forumaš

Postby nesa juve » Thu Mar 04, 2010 11:24 am

Takvih mi nije ni žao kada odu. pa pa Jasko i piši kad stigneš :lol: :lol:
nesa juve
Platinum forumaš

Postby kure 22 » Thu Mar 04, 2010 7:31 pm

neznam nisam cuo da odlazi,al eto bas mi je zao imao je par finih pjesama koje mu je Mile dao,steta sto ode i on...
kure 22
Platinum forumaš

Postby kalle » Thu Mar 04, 2010 11:41 pm

momak fino peva,pevaci dolaze i odlaze a neki se opet vracaju,to je sasvim normalno u ovom vremenu
kalle
Zlatni forumaš

Postby amel_jv » Wed Mar 10, 2010 11:55 am

jasko otisao, gdje otisao i zasto otisao? :roll:
amel_jv
Expert foruma

Postby elvir jv » Mon Mar 29, 2010 11:39 pm

uradio dvije pjesme
1.kralj diskoteka
2.lete pare
za obje pjesme uradio spotove
elvir jv
Platinum forumaš

Postby djguza » Tue Mar 30, 2010 2:05 am

Dal' se naci igdje te pjesme pa da preslusamo. Ja mislim da su mu JV pjesme bile super, muzika tu i tamo. Fino je odradjen bio album, samo JV zajebaje marketing i blokada sto se tice promocije kroz TV stanice/Radije.
djguza
Specijalni clan
Specijalni clan

Postby adin musa legenda » Tue Mar 30, 2010 11:39 pm

Lete Pare http://www.youtube.com/watch?v=4Rm6nAY5T1w

Kralj sam diskoteka http://www.youtube.com/watch?v=9lQEUqjKimQ

Pjesme su odlicne.Svaka cast.
Previse je onih
sto sudbinu vole
il' da srecno zive
il' da oci zatvore

Sreca prati bogate
al' sirote ne
onaj koji mnogo ima
taj dobija sve
adin musa legenda
Platinum forumaš

Postby milos69 » Wed Mar 31, 2010 12:32 am

Euri, dolari, avioni, kamioni, Guci, Armani, sexi cice, profi spot....Totalno drugacije od Juznog Vetra. Jedino je Sejko zajednicki. :lol:
milos69
Ozbiljniji forumaš

Postby JVDon*Alexwindolf » Wed Mar 31, 2010 9:27 am

Ja nisam ljubitelj nacina na koji Jasko peva ali ove 2 pesme su promasaj da nekazem kic,nemogu da se porede sa onim pesmama koje mu je dao Mile Bas.
JVDon*Alexwindolf
Donator
Donator

PreviousNext

Return to Nova izdanja